You are currently not logged in.  Logon or register to access more features. Vision-Riders.com is a FREE service provided by Victory Riders Network.

Search:




blowing fuse after installing MBW leds front and rear.
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
View previous thread :: View next thread
   Discussion -> Vision Tech Q&AMessage format
 
raidernine
Posted 2015-04-08 1:32 AM (#171714)
Subject: blowing fuse after installing MBW leds front and rear.


New user

Posts: 1
Installed MBW front and rear leds and blowing the signal/brakes fuse a few times over the last year. Press the front brake this week and blow the fuse just sitting in the garage. replaced fuse 20amp and pressed again and no problem. Any suggestions anyone.

Edited by raidernine 2015-04-08 1:32 AM
Top of the page Bottom of the page
johnnyvision
Posted 2015-04-08 5:49 PM (#171721 - in reply to #171714)
Subject: Re: blowing fuse after installing MBW leds front and rear.


Visionary

Posts: 4277
maybe bad switch. Pull switch and look at the wires
Top of the page Bottom of the page
Arkainzeye
Posted 2015-04-08 7:44 PM (#171725 - in reply to #171714)
Subject: Re: blowing fuse after installing MBW leds front and rear.


Visionary

Posts: 3772
Pittsburgh, PA
something is grounding out.. it surely wouldn't be a increase in Load...
Top of the page Bottom of the page
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread

Copyright © 2007-2019 Victory Riders Network™